Григор: Помня добре мача срещу Милман, беше ми много трудно да го измъкна

от в 09:30 на 30.12.2018
Калоян Пламенов

Григор Димитров може да срещне на 1/4-финалите в Бризбейн японеца Кей Нишикори, но очевидно българинът изглежда леко респектиран от евентуален мач срещу един от любимците на местната публика Джон Милман. Двамата играха през миналата година в турнира и Гришо стигна много трудно до победата, след като спаси два мачбола, а сега могат отново да се срещнат.

Хасковлията ще открие новия сезон утре не преди 5:00 часа сутринта срещу японеца Йошихито Нишиока и съвсем резонно е фаворит на букмейкърите за крайния успех в първия си мач през кампанията. Двамата с Милман могат да се срещнат във втория кръг. 

"Наистина в момента съм сериозно концентриран върху това да изградя моята игра. Преди съм се справял добре в Бризбейн", коментира българинът.

"Спомням си много ярко мача срещу Милман през миналата година. Той имаше пред себе си мачболи, игра силно и трябваше да измисля невероятни неща на корта, за да се измъкна от трудната ситуация", добави той.

"Никога не е лесно да играеш на много високо ниво през цялото време, но Джон тогава доказа, че може да го направи. Той игра изключително силно през целия мач. И сега играе у дома си, пред местната публика, като определено трябва да използва това в своя полза".

Милман е един от осемте австралийци в основната схема на турнира и ще се изправи срещу американеца Тенис Сандгрен в първия си мач от турнира.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове



Оцени тази статия:
Григор: Помня добре мача срещу Милман, беше ми много трудно да го измъкна Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | джон милман | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook