"Исках да съм с теб сега": Григор поздрави Мадалина Геня за премиерата на новия ѝ филм

от в 12:03 на 28.06.2023
Калоян Соколов

Мадалина Геня дебютира като изпълнителен продуцент в киното. Приятелката на Григор Димитров сега се намира в Малта, където в момента се провежда фестивалът Mediterrane Film Festival, а румънската актриса и модел се включи в представянето на най-новия си проект, а именно лентата "Deep Fear".

Премиерата на новия екшън трилър беше отчетена и от най-добрия български тенисист, който написа в социалните медии, че би искал да бъде заедно със своята любима в този момент, за да я подкрепи и заяви, че е изключително горд с нея.

"Липсваш ми! Благодаря ти, че ме подкрепяш през последните 5 години! Искаше ми се да бъдеш тук" - незабавно отговори Геня на първата ни ракета.

Интересното е, че Мадалина освен това играе и главната женска роля във филма. Нейната героиня се казва Наоми и е опитна яхтсменка, която е обиколила целия свят. Младата жена този път решава да предприеме напълно самостоятелно пътуване, чиято цел е да достигне до Гренада, където да се срещне с приятеля си. Спокойното наглед тридневно плаване на борда на 47-футовата яхта "The Serenity" обаче предприема неочаквано тъмен обрат, когато буря я принуждава да се отклони от начертания курс и я среща с редица изпитания.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Исках да съм с теб сега": Григор поздрави Мадалина Геня за премиерата на новия ѝ филм Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook