Григор за 2019: Целта ми е да се завърна в топ 10 (ВИДЕО)

от в 19:18 на 30.12.2018
Георги Христов

С началото на новата седмица Григор Димитров започва участието си на АТР 250 в Бризбейн. Българинът ще спори в първия си мач за сезона с Йошихито Нишиока в австралийския град.

Димитров обяви и главната си цел за 2019 година - да се завърне в топ 10 на световната ранглиста.

"В последните години записах добри резултати (в Бризбейн) и искам отново да започна така. Целият тим (с Андре и Дани) прекарахме три-три седмици и половина заедно. Чудесно е да видя, че всички сме на една вълна в момента. Гледаме цялостната картина по един и същи начин. Надявам се да имаме голям успех заедно," заяви Григор преди началото на надпреварата.

Той коментира и работата си с Андре Агаси. "Това беше безценен опит. Не може да се оцени времето, което прекарахме заедно. Не става въпрос само за тениса, а и за приятелството ни, което изградихме. Беше хубаво.

"Миналата година имаше и върхове, и спадове. Нужни бяха някои промени, които знаех, че ще повлияят на ранкинга ми и вероятно няма да спечеля някои мачове. Но както казах - гледам цялостната кариера. Сега искам да се представя по-добре и да се върна в топ 10. Както казах всичко започва тук и гледам всеки турнир поотделно," заяви Димитров пред АТР.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за 2019: Целта ми е да се завърна в топ 10 (ВИДЕО) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | григор димитров тенис бг | тенис | тенис бг | тенис бг новини | тенис турнир в бризбейн

Коментари





Следвайте ни в Facebook