Григор започва срещу Соуса или Барер в Монпелие (жребий)

от в 13:38 на 01.02.2020
Петър Колев
Григор Димитров ще открие участието си на турнира от категория ATP 250 в Монпелие срещу победителя от мача между Жоао Соуса и Грегоар Барер. Филип Крийнович или Яник Синер са потенциалните съперници на поставения под №4 Димитров на 1/4-финалите, а възможните опоненти на 1/2-финалите за българина са Гаел Монфис и Пабло Кареньо Буста. В долната половина на схемата се открояват имената на Давид Гофен, Феликс Оже-Алиасим и Денис Шаповалов.



Водач в схемата на турнира е представителят на домакините Гаел Монфис, който може да срещне сънародник в лицето на Адриан Манарино още във 2 кръг. Другият поставен в неговата схема Пабло Кареньо Буста ще започне участието си срещу Гомбос. Най-интересният мач, който се очертава в четвъртината на Григор Димитров, е този между младежите Яник Синер и Микаел Имер.



Поставеният под №2 в схемата Давид Гофен ще започне участието си на турнира срещу Александър Бублик или Ханри Лаксонен, а потенциален негов съперник на 1/4-финалите е Феликс Оже-Алиасим.



Изключително интересна е третата четвъртина на схемата, тъй като поставеният под №3 Денис Шаповалов може да открие своята кампания срещу сънародника си Васек Поспишил, а №8 в схемата Уго Умберт ще започне участието си на турнира срещу ветерана Филисиано Лопес. Победителят от този мач ще срещне спечелилия френското дерби между Жил Симон и Ришар Гаске.



Ето и пълната схема за турнира:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор започва срещу Соуса или Барер в Монпелие (жребий) Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook