Гришо и Федерер получиха лимитиран модел обувки на Nike

от в 19:18 на 07.02.2016
Tennis.bg

Григор Димитров се похвали с чифт маратонки от специалната серия на компанията за спортна екипировка Nike. Наскоро същите получи и Роджър Федерер, който е участвал в разработването на кожените кецове, пише "24 часа".

От модела, носещ и името на швейцареца, ще бъдат произведени едва 100 бройки. Интересното е, че всеки чифт идва със специална кутия и допълнителни аксесоари.

Най-добрият ни тенисист веднага пусна в социалната мрежа Туитър снимка с новата си придобивка и благодари на спонсора си за подаръка. 

В момента Димитров се готви усилено за участието си в първия турнир след Откритото първенство на Австралия, където отпадна именно след загуба от Федерер.
Наскоро първата ни ракета пусна и снимка от сутрешния си джогинг, а сега набляга основно на фитнеса и техниката на корта.

Медиите по света обаче не спират да коментират новата връзка на Димитров с американската попзвезда Никол Шерцингер.

Британските таблоиди отбелязват, че екзотичната красавица изглежда по-добре от всякога, а основната причина е новата й любов.

Шерцингер имаше участие в Австрия и от популярното издание не пестят суперлативи за певицата.

„Излъчваше сексапил през цялото време, а зрителите не можеха да откъснат очи от устните й. Липсваше само Григор Димитров, с когото тя отново откри любовта", написа „Дейли Мейл".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гришо и Федерер получиха лимитиран модел обувки на Nike Tennis.bg
Теми:  
nike | григор димитров | роджър федерер | тенис екипировка

Коментари





Следвайте ни в Facebook