Халеп: Искам да спечеля медал от Олимпиадата в Токио, няма значение какъв

от в 17:22 на 07.12.2018
Калоян Пламенов

Първата ракета на световната ранглиста при жените Симона Халеп призна, че се надява да вземе участие на Олимпиадата в Токио през 2020 година и също така да бъде знаменосец на игрите за своята родина Румъния.

Тя се срещна с местната преса, след като бе избрана за един от членовете на олимпийския отбор на румънците и призна, че за нея турнира, който ще се проведе след две години, е огромна тръпка и тя неистово иска да участва.

"За мен е чест да бъда част от олимпийския национален отбор на Румъния за Олимпиадата в Токио през 2020 година. Има немного време до игрите, но се надявам да се класирам за форума и да взема участие. Играх в Лондон преди две издания и усещането бе просто страхотно".

"Да участваш на Олимпиада е нещо много красиво, което ти носи страхотни емоции. Не е като ежедневната работа на тренировки в които се готвиш за даден турнир, нещо наистина съвсем различно е".

"Надявам се в Токио да усетя много по-добри емоции от тези, които изпитах в Лондон. Основната ми цел разбира се е медал, няма значение какъв. Ще бъда горда да бъда и знаменосец на моята родина Румъния на игрите". 

"Дори ми се иска да играя и при двойките в Токио. Може да направим отбор с Хориа Текау при смесените двойки например, това би било наистина нещо чудесно", завърши румънската тенисистка. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп: Искам да спечеля медал от Олимпиадата в Токио, няма значение какъв Калоян Пламенов
Теми:  
симона халеп | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook