Ясни са полуфиналистите на Държавното отборно първенство

от в 18:13 на 20.09.2019
Георги Христов

Първите четири поставени отбора се класираха за полуфиналистите на Държавното отборно първенство по тенис за мъже с награден фонд 8000 лева. Надпреварата се провежда на базата на Националния тенис център в Борисовата градина.

Водачът в схемата и финалист от последния сезон тим на ТК „Дема", за който играят държавният първенец на сингъл Александър Лазаров и Горазд Сръбляк, се наложи с 2-0 победи над ТК „Диана"-1. За място на финала Лазаров и Сръбляк ще се изправят срещу номер 3 ТК „Локомотив 1929" (София)".

ТК „Локомотив 1929" с основни играчи Вениамин Нив и Васко Младенов елиминира първия състав на ТК Виа Тенис Стар (София) с 2-1. Защитаващият титлата си и втори поставен ТК „НСА" в състав Габриел Донев, Мартин Димитров и Александър Лазов, се наложи с 2-0 успеха над първия отбор на ТК Левски .

За място на финала ТК „НСА" ще играе срещу номер 4 ТК „Супер спорт" (Варна), който елиминира ТК Авеню (Бургас) с 2-0. В състава на варненци са бившият национал Тихомир Грозданов, Симон-Антони Иванов, Тихомир Тодоров и Станислав Митров.

Полуфиналите започват утре в 9.00 часа в Борисовата градина.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясни са полуфиналистите на Държавното отборно първенство Георги Христов
Теми:  
държавно първенство по тенис | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook