Има ли изненадани? Удар на Григор отново е сред най-добрите в Индиън Уелс (видео)

от в 14:34 на 25.03.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които във всеки един свой мач успяват да блеснат с някое изумително изпълнение и да си спечелят овациите на публиката, което често отрежда на нашия сънародник едни от челните места в класациите за най-впечатляващи удари. През тази година българинът успя да затвърди добрите си изяви от миналия сезон на Мастърса в Индиън Уелс и достигна до четвъртфиналите на турнира, където бе спрян от намиращия се в страхотна форма Андрей Рубльов, като отново намери начин да остави своя отпечатък в архивите.

През вчерашния ден от Tennis TV по традиция публикуваха видеа с най-запомнящите се удари от изминалото издание на BNP Paribas Open и надали някой ще бъде изненадан, че първата ни ракета е сред отличените. Става въпрос за великолепното му изпълнение на форхенд уинър от наглед невъзможна позиция в двубоя срещу местния гигант Джон Иснър, с което препарира на място американеца и той можеше само да изгледа как топката прелита покрай него.

Сред останалите заслужили удари пък са най-бързият форхенд в историята, дело на Гаел Монфис, впечатляващото спасяване на Андрей Рубльов, както и дефанзивният лоб на Аслан Карацев, с който смая всички зрители.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Има ли изненадани? Удар на Григор отново е сред най-добрите в Индиън Уелс (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | аслан карацев | гаел монфис | григор димитров | индиън уелс | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook