Имодиум, благодаря ти: Беретини с надпис, който едва ли ще видите повече на корта

от в 20:26 на 18.01.2022
Калоян Соколов

Матео Беретини определено нямаше късмет при тегленето на жребия за Аустрелиън Оупън, след като трябваше още в първи кръг да се израви срещу един от най-добрите младоци в играта, а именно Брендън Накашима. 20-годишният състезател поведе в отделните части и изглеждаше, че е на път да спечели и втори сет, защото световният номер седем изпитваше явен физически дискомфорт и веднага поиска намеса на медицинско лице.

Впоследствие Беретини се появи напълно преобразен на корта и постигна впечатляващ обрат, а целият свят в крайна сметка имаше възможност да разбере какви са били проблемите на италианеца, след като той подписа камерата с думите "Благодаря ти, Имодиум". Оказва се, че римлянинът е страдал от сериозно стомашно неразположение и се е възползвал от помощта на лекарството, за да се почувства отново добре на корта и да спечели, а ето как самият състезател коментира ситуацията:

"Стомахът ме болеше ужасно и ми беше много трудно да играя. Изпитвах сериозни трудности през третия и четвъртия сет, но си казах, че трябва да се боря и да дам най-доброто от себе си. Щастлив съм от победата, тъй като показах моята психологическа устойчивост, бивайки лишен от силата на тялото ми. Брендън е много труден съперник и трябваше да покажа силна игра, за да го надвия. Усещах как мачът в един момент тръгна да ми се изплъзва, само че изиграх страхотен тайбрек в третата част и оттам насетне се концентрирах върху моя сервис и някакси успях да реализирам решителен пробив" - завърши седмият поставен.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Имодиум, благодаря ти: Беретини с надпис, който едва ли ще видите повече на корта Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | брендън накашима | любопитно | матео беретини

Коментари





Следвайте ни в Facebook