"Изглеждам пиян на корта": Джокович се самоиронизира след любопитни снимки от Синсинати

от в 19:34 на 17.08.2023
Мирела Николова

Новак Джокович за пореден път засвидетелства своето чувство за хумор със забавен коментар в социалните мрежи относно любопитен момент от вчерашния му сблъсък в Синсинати, който завърши с отказване на Алехандро Давидович Фокина заради контузия в гърба след края на първия сет.

Проблемите за испанеца започнаха още в средата на откриващата част и на почивката при 4:3 той се възползва от правото си на медицински таймаут извън корта. Това отвори продължителна пауза между геймовете, по време на която Джокович реши да подари кратко шоу на публиката.

Докато чакаше съперника си да се завърне на корта, 23-кратният шампион от Шлема забеляза, че една от зрителките на първия ред е насочила камерата си към него и се приближи към нея, изпращайки ѝ въздушни целувки. 

Впоследствие кадрите от телефона на въпросната жена бяха публикувани в официалния Instagram профил на турнира, но от коментара на Ноле към публикацията можем да заключим, че не е останал особено очарован от фотографските умения на дамата.

"Хаха, благодаря, че публикувахте тези кадри, на които изглеждам така, сякаш съм пиян на корта", написа Джокера шеговито в отговор на поредицата от снимки.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Western & Southern Open (@cincytennis)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Изглеждам пиян на корта": Джокович се самоиронизира след любопитни снимки от Синсинати Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook