Като в екшън филм: Мъж е заплашил с пистолет майката на Кирьос и е откраднал колата му

от в 18:32 на 02.05.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос не е излизал на корта от началото на годината, когато трябваше да се подложи на операция, като е малка вероятността да се завърне в игра преди началото на сезона на трева, имайки предвид как австралиецът не е взимал участие в нито един клей турнир от средата на 2019-а насам. Докато тече настоящата Мастърс 1000 надпревара в Мадрид, "лошото момче на тениса" се наслаждава на времето си в родната Канбера, където обаче през вчерашния ден се е състоял истински екшън с негово участие. е 

Историята започва пред родния дом на тенисиста в понеделник, когато непознат мъж насочва пистолет към майката на Кирьос - Норлайла, и заплашва, че ще я убие, ако не му предаде ключовете от колата на сина си - електроавтомобил Тесла. Секунди след това крадецът се качва на превозното средство и потегля, но щастието му не е продължило дълго.

Норлайла веднага се свързва със сина си, който е бил близо до мястото на събитията, и посредством приложение за проследяване на колата си успява да открие местонахождението ѝ. Също така той мигновено подал сигнал в полицията, като органите на реда своевременно арестуват 32-годишния мъж, който ще бъде изправен пред съда по 5 обвинения, сред които са заплаха за убийство, кражба, превишаване на разрешената скорост и неподчинение на униформен.

Към момента Кирьос не е разкрил никакви детайли за случилото се.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Като в екшън филм: Мъж е заплашил с пистолет майката на Кирьос и е откраднал колата му Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook