Кирьос: Джокович е може би най-добрият тенисист в историята

от в 16:42 на 14.11.2021
Диана Андреева

Новак Джокович, Роджър Федерер и Рафаел Надал заслужено са определяни за едни от най-добрите тенисисти в историята на ATP Тура. Ерата на тяхната доминация е факт и в момента. Джокович обаче през последните месеци се представя най-добре и е едноличен лидер на Голямата тройка, тъй като Федерер и Надал отсъстват от корта заради контузия. 

Ник Кирьос никога не е симпатизирал на Новак Джокович и дори често пъти е излизал с обидни коментари по адрес на световния номер едно. Австралиецът обаче изненада тенис света след като се изказа повече от положително за своя колега по време на своята изява в подкаста "Без задръжки". През вчерашния ден той направи препратка към баскетболиста Кайри Ървинг, който се състезава в Бруклин Нетс и е един от любимците на мнозина фенове. Ето какво точно каза Кирьос: 

"Кайри е наистина талантлив, но Джокович е на едно съвсем друго ниво. Като цяло тенисът е един много по-класен спорт в сравнение с баскетбола. Новак просто е по-велик. Ървинг дори не се състезава в момента, докато Джокович е може би най-добрият състезател в историята за всички времена, а не мога да кажа нищо подобно за Кайри." - завърши Кирьос. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос: Джокович е може би най-добрият тенисист в историята Диана Андреева
Теми:  
джокера | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook