Контузия принуждава Симона Халеп да се оттегли от полуфиналите в Линц

от в 18:53 на 11.11.2021
Диана Андреева

Симона Халеп премина през безкраен брой перипети през сезон 2021. Румънката бе принудена да си вземе продължителна почивка, за да се възстанови от контузия в бедрото, а впоследствие на турнира в Монреал през месец август тя направи своето завръщане към любимия спорт, но разочарова феновете си с посредственото си представяне. С течение на времето бившата световна номер едно постепенно преоткри своя ритъм и отново започна да впечатлява с изявите си, ала за съжаление неприятностите отново я застигнаха, защото травма я принуди да се оттегли от последния за годината турнир от Тура - Linz Open.

През вчерашния ден Халеп сътвори немислим обрат над Жасмин Паолини, но изглежда румънката не се намира в оптимална физическа кондиция, защото се оттегли от полуфиналния си мач в Линц и с това сложи официално край на сезона. Контузията този път е в областта на коляното, като повече за случилото се сподеми самата Халеп в своя Twitter акаунт:

"За съжаление, няма да имам възможност да се включа в полуфиналния си мач тази вечер, защото контузих коляното на левия си крак през вчерашния ден. Готова съм да направя всичко, за да изляза отново на корта, но това единствено ще усложни ситуацията. Искам да благодаря на организаторите на турнира в Линц, както и на феновете." - завърши Халеп.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Контузия принуждава Симона Халеп да се оттегли от полуфиналите в Линц Диана Андреева
Теми:  
линц | симона халеп | тенис турнир в линц | халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook