Корда продължава участието си в Парма без загубен сет, Мунар също продължава напред

от в 19:16 на 27.05.2021
Диана Андреева

Себастиан Корда продължава участието си в Парма без загубен сет! Американецът не срещна никакви затруднения срещу Йошихито Нишиока и безпроблемно затвори срещата след точно 80 минути игра - 6:3 6:3. Това е нова безкомпромисна победа на сметката на Себи и заслужено той вече е сред последните четирима в Parma Open 2021, където го очаква неговият сънародник Томи Пол.

Корда бе далеч от най-добрата си игра на клей през изминалите няколко седмици, но в момента - дни преди началото на Ролан Гарос, американецът показва страхотна игра. Агресивен, разнообразен и постоянен от основна линия, Себи се представя убедително на начален удар и по този начин не оставя никакви шансове на своите противници, какъвто беше и случаят с Нишиока днес.

В друга среща от програмата за деня в Парма Жауме Мунар "разгроми" Ришар Гаске. Испанецът загуби едва 19 точки в хода на срещата и след точно 47 минути на корта се поздрави с победа - 6:1 6:1. Убедителният успех на Мунар го класира на 1/2-финалите, а там му предстои сблъсък с единствения представител на домакините, който е все още в надпреварата - Марко Чекинато.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Корда продължава участието си в Парма без загубен сет, Мунар също продължава напред Диана Андреева
Теми:  
жауме мунар | йошихито нишиока | ришар гаске | себастиан корда | турнир в парма

Коментари





Следвайте ни в Facebook