Кореча: Загрижен съм за бъдещето на Надал, не знам дали ще се завърне в Тура

от в 13:32 на 21.08.2021
Диана Андреева

Рафаел Надал със сигурност не зарадва своите почитатели с новината, която обяви през вчерашния ден, а именно, че няма да се състезава повече през сезон 2021. Испанецът има проблеми с контузия в областта на крака, която не му позволява да се състезава на нужното високо ниво, но обеща на почитателите си, че ще направи всичко по силите си, за да се завърне обратно в Тура. Обезпокоен за бъдещето на Матадора е и Алекс Кореча, а ето какво точно сподели той в интервю:

"Щом Рафа се оттегли от участие на Мастърсите в Торонто и Синсинати, започнахме да се чудим дали той ще успее да се възстанови за US Open, но изглежда, че ситуацията е далеч по-неприятна. Той далеч не е във форма и затова ще се нуждае от време за почивка. Новината обаче е наистина шокираща.

Няма да крия факта, че съм леко притеснен за бъдещето му. Той се оттегли от Олимпийските игри, Уимбълдън и US Open, което означава, че контузията е сериозна. Но дали ще успее да се възстанови напълно и ще го видим ли изобщо някога отново в игра. Наистина съм загрижен за бъдещето му.", завърши той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кореча: Загрижен съм за бъдещето на Надал, не знам дали ще се завърне в Тура Диана Андреева
Теми:  
алекс кореча | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook