Крейчикова и Павлюченкова продължават към трети кръг на Уимбълдън

от в 14:52 на 01.07.2021
Диана Андреева

Барбара Крейчикова се поздрави с девета поредна победа на сингъл. Шампионката от Ролан Гарос 2021 показа, че се чувства уверено и на тревните кортове и днес се справи с със световната номер 130 Андреа Петкович - 7:5 6:4. Макар и на моменти да беше по-колеблива от обикновено, Крейчикова заслужено продължи към 1/16-ина финалите, а името на следващата опонентка на Барбара ще бъде ясна щом срещата между Марта Костюк и Анастасия Севастова приключи.

Началният удар на Крейчикова бе доста колеблив през днешния ден и рядко намираше очертанията на полето, но за сметка на това феноменалните й отигравания на мрежата й позволяваха изцяло да контролира срещата. За разлика от своята опонента, Барбара беше много решителна във важните моменти и именно това изцяло наклони везната в нейна полза, за да може да се поздрави с крайната победа.

Финалистката на Ролан Гарос Анастасия Павлюченкова също се поздрави с друсетов успех днес. Рускинята си справи със сестрата на световната номер 12 Каролина Плишкова - Кристина Плишкова, за точно 67 минути игра. Павлюченкова си наложи с 6:3 6:3, с което си осигури двубой с победителката измежду Каролин Гарсия и Каролина Мухова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Крейчикова и Павлюченкова продължават към трети кръг на Уимбълдън Диана Андреева
Теми:  
анастасия павлюченкова | барбора крейчикова | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook