Куриоз: HEAD поздрави Джокович за титлата на АО ден преди финала!

от в 14:10 на 20.02.2021
Мирела Николова

Тазгодишното Открито първенство на Австралия беше белязано от безброй нетрадиционни и единствени по рода си ситуации и решения. Въпреки всичките съпътстващи турнира проблеми обаче в неделя предстои да се изиграе финалният двубой, противопоставящ един срещу друг двама играчи, намиращи се във върхова форма - Новак Джокович и Даниил Медведев. Ноле досега има 20 поредни победи в Мелбърн, а руснакът e в серия от 20 поредни спечелени мача, започнала още в края на миналата година. Поради тази причина никой специалист не би могъл да даде ясен и категоричен отговор на въпроса кой ще вдигне трофея утре. 

Изглежда обаче, че това по никакъв начин не е попречило на HEAD, които са един от спонсорите на сръбската звезда, да изпрати поздравително съобщение по адрес на Ноле, което гласи: 

"Поздравления, Новак! Неумолима скорост. Рекорден 9-кратен шампион на Откритото първенство на Австралия!"

След като осъзна грешката си, спортната компания изпрати последващ имейл, в който пожела на световния №1 успех в мача за титлата.

"Ами сега - изпреварихме събитията! Това, което искахме да кажем, е... Успех, Новак, във финала на Аустрелиън Оупън 2021!"

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Куриоз: HEAD поздрави Джокович за титлата на АО ден преди финала! Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook