Медведев: Изобщо не съм лошо момче, тези определения вече ме дразнят

от в 14:56 на 27.10.2019
Калоян Пламенов

Руската тенис сензация през 2019 година Данил Медведев даде интересно интервю пред френското издание "Екип" по повод силното му представяне до момента, както и неговите цели в тениса и как приема този спорт.

"Сега целият ми живот е посветен на тениса. По принцип дори и с голям екип от опитни специалисти е трудно да постигнеш нещо, ако няма взаимно доверие и ти не вярваш в собствените си възможности", коментира той пред френското издание.

"За това реших да избера да имам около себе си хора, които са ми близки както на корта, така и е в живота. За мен това е много важно нещо. В крайна сметка го има взаимното доверие и нещата се получават".

"Например имам дори човек, който ми казва каква диета да спазвам, а също така анализира физическото ми състояние и ми казва кога точно ще е най-добре да заспя. В Китай ми казваше в колко часа да си лягам. Знаете, че часовите разлики са големи".

"Въпреки, че обичам много сладкиши веднага след финала ядох макарони". 

"Правя всичко възможно, за да побеждавам постоянно и нещата понякога ми се получават. Не се смятам за лош човек и не ми харесва особено, когато ме наричат така. Ако след пет години кажат, че съм такъв обаче, тогава ще трябва да се съглася". 

"Стана ми забавно, когато попитаха за характера ми Марат Сафин и той каза, че изобщо не съм лош, а съм много голям сладур". 

Пред руснака предстои участие в "Мастърс" турнира, във френската столица Париж. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев: Изобщо не съм лошо момче, тези определения вече ме дразнят Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook