Могат ли Григор и Джокович да се разбират без думи? Забавно предизвикателство дава отговор

от в 19:42 на 14.03.2023
Мирела Николова

Григор Димитров и Новак Джокович никога не са криели приятелските взаимоотношения помежду си и често сме ги виждали заедно в отлично настроение. Това бе повече от очевидно в края на декември миналата година, когато двамата балканци взеха участие в демонстративната надпревара World Tennis League и бяха част от един и същ отбор - "Соколите". 

По-рано днес пък в социалните мрежи бе разпространено видео, публикувано в профила на турнира, в което българинът и неговият сръбски колега се налага да се разберат без думи, а само чрез движенията на устните. Във въпросното предизвикателство нашият сънародник трябва да се опита да изговаря думите максимално ясно, за да може 22-кратният шампион от Големия шлем, който е със слушалки на ушите, да познае какво казва най-добрият ни тенисист.

Първите думи, които Ноле трябваше да познае, бяха: "The greatest show on the court" (Най-голямото шоу на корта), но Джокера ги трансформира в няколко изцяло несвързани думи: "Tee-rex jaw horse-horse" (Тирекс челюст кон-кон). Белградчанинът претърпя също толкова сериозен неуспех и при втория си опит, след като превърна изречението "Where are the turtles?" (Къде са костенурките?) в "World class chick" (Мацка от световна класа), предизвиквайки неудържим смях у първата ни ракета.

Въпреки че Джокович бе много далеч от целта във всеки един от двата случая, то Гришо не спря да го окуражава, отговаряйки му, че точно това са били търсените думи. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Могат ли Григор и Джокович да се разбират без думи? Забавно предизвикателство дава отговор Мирела Николова
Теми:  
atp | world tennis league | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook