Мъри очаква тежка битка с Григор

от в 15:16 на 27.03.2016
Tennis.bg

Анди Мъри достигна трети кръг на "Мастърс 1000" в Маями след победа с 6:3, 7:5 над Денис Истомин. Така в следващата фаза той ще спори с Григор Димитров.

До момента най-доброто постижение в това състезание на шотландеца са двете му титли от 2009 и 2013-а. Той има и два загубени финала - 2012 и 2015-а.

"Чувствам се много добре тук. Димитров очевидно е съперник от най-висока класа. Той постигна добра победа днес срещу Делбонис.

"Играли сме веднъж тук преди. Успях да спечеля. Като цяло имаме няколко много тежки сблъсъка с него. Мисля, че последният бе в Синсинати, когато имаше мачбол. Тогава той пропусна серия възможности и съумях да обърна. Знам, че трябва да покажа добър тенис и да съм малко по-дисциплиниран от тази вечер," анализира Мъри преди битката с най-добрия българин.

Общо в съперничеството помежду им Мъри води с 6:2 или 75% успеваемост. Последната победа на Димитров е от 2014-а на Уимбълдън.

Иначе световните букмейкъри дават категорично предимство на Мъри преди двубоя с коефициенти около 1,20. Двубоят им ще бъде в програмата за понеделник.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри очаква тежка битка с Григор Tennis.bg
Теми:  
анди мъри | григор димитров | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook