Мъри: Все още мога да играя на най-високо ниво, независимо от мнението на хората

от в 11:15 на 11.10.2021
Мирела Николова

Анди Мъри за пореден път доказа, че с непримирима воля и желание за игра всичко може да бъде постигнато. В ранните часове на днешния ден бившият №1 в света надделя над 19-годишния Карлос Алкарас в трисетова битка, продължила повече от три часа, а ето и какво каза британецът по отношение на физическото си състояние и плановете си занапред след този своеобразен сблъсък на поколенията:

„Днес тялото ми издържа. Условията бяха много тежки, тъй като беше и изключително горещо. В дадени моменти от двубоя играх наистина добър тенис, но това далеч не беше най-добрият ми мач. Със сигурност все още има доста накъде да се развивам. 

Физически не се чувствах особено добре, което се отрази и на цялостното ми представяне, но въпреки това успях да спечеля. Чувствам, че все още мога да се състезавам на най-високо ниво, независимо от това колко хора ми казват да спра или че няма смисъл да продължавам. Атмосферата тази вечер беше невероятна - да играя пред толкова пълни трибуни тук, на този турнир, беше нещо удивително. Това е причината да бъда на корта", завърши трикратният шампион на турнири от Шлема.

 
 
 
View this post on Instagram

Публикация, споделена от Functional Tennis (@functionaltennis)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Все още мога да играя на най-високо ниво, независимо от мнението на хората Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook