Надал се раздразни след журналистически въпрос: Спрете да ме питате за отказване

от в 12:44 на 01.01.2023
Мирела Николова

Рафаел Надал не успя да открие сезона си по желания начин, след като през вчерашния ден допусна обрат срещу Камерън Нори в първия си двубой на United Cup. На последвалата си пресконференция испанецът заяви, че въпреки поражението си не изпитва притеснение и вярва, че до началото на Откритото първенство на Австралия ще възвърне формата, в която сме свикнали да го виждаме. 

Изглежда обаче, че не на това мнение са журналистите, които отново зададоха на Матадора един от превръщащите се в дежурни въпроси към него, а именно това кога ще настъпи краят на кариерата му. Рекордьорът по титли от Големия шлем не прие с охота този въпрос и отвърна с неприкрито раздразнение: 

"Днес просто загубих един мач, не е ли така? Всеки път, когато идвам на пресконференция, изглежда, че трябва да прекратя кариерата си. Явно сте изключително заинтересовани от моето оттегляне. Към момента обаче това не стои на дневен ред. Когато това време настъпи, ще ви уведомя. Спрете да ме питате за отказване, защото съм тук, за да продължавам да играя тенис", категоричен бе Рафа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал се раздразни след журналистически въпрос: Спрете да ме питате за отказване Мирела Николова
Теми:  
atp | united cup | интервю | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook