Шокиращо: Наоми Осака се оттегли доброволно от Ролан Гарос!

от в 21:05 на 31.05.2021
Диана Андреева

Новината, че Наоми Осака няма да дава пресконференции по време на Ролан Гарос 2021 шокира света на тениса преди няколго дни, а днес японката отново изненада почитателите на спорта, оттегляйки се от тазгодишното издание на турнира в Париж. Каква е причината зад решението й съобщи самата световна номер две в своя Instagram акаунт, а ето какво точно сподели тя:

"Здравейте! Това не беше ситуацията, до която мислех че ще се стигне, когато написах миналото си изявление преди няколко дни. Но смятам, че най-добре за мен, организаторите и останалите състезатели е да се оттегля от надпреварата. По този начин всички ще могат отново да се фокусират изцяло върху играта. Никога не съм целяла да създавам проблеми. Може би моментът не беше подходящ.

Истината е, че след US Open 2018 съм изправена пред сериозни психологически проблеми, а именно депресия. Срещнах редица трудности. Който ме познава, знае, че съм много затворена. Дори и по време на турнирите постоянно съм със слушалки, защото по този начин се изолирам от света. Макар че журналистите винаги са се държали уважително и мило с мен(искам да се извиня на тези от тях, които съм засегнала), желая животът ми да бъде далеч от медиите.", завърши тя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шокиращо: Наоми Осака се оттегли доброволно от Ролан Гарос! Диана Андреева
Теми:  
наоми осака | осака | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook