Навръх Коледа: Кей Нишикори вдигна пищна сватба (снимки)

от в 15:37 на 26.12.2022
Мирела Николова

Кей Нишикори не е излизал на корта в официален мач от повече от 14 месеца насам, след като сериозни проблеми в областта на тазобедрената става го принудиха да се подложи на артрокопска операция в началото на тази година. Първоначалните очаквания бяха той да бъде извън игра за период от 6 месеца, ала реалността бе далеч по-различна и финалистът от US Open 2017 трябваше да пропусне целия сезон 2022.

Изминалата година обаче все пак донесе радостни новини за бившия номер три, който преди два дни вдигна сватба с бившата манекенка Маи Ямаучи. Двамата всъщност са в граждански брак от декември 2020 година, но пандемията заради коронавирус тогава не им позволи да отпразнуват събитието. Така две години след встъпването си в брак семейство Нишикори, които имат и едногодишен син, организираха пищна сватбена церемония, на която присъстваха множество гости. 

Новината за сватбата бе съобщена лично от японския тенисист, който публикува кадър от събитието и добави като текст следното: "Здравейте. Имам новина за всички вас. На 24 декември със съпругата ми Маи организирахме сватбена церемония. Дълго време това не можеше да се случи заради пандемията от коронавирус. Щастливи сме, че имахме възможността да отпразнуваме този ден с толкова много хора. Това ще бъде ново начало за нас. Ще се постарая още повече, за да се върна сред най-добрите в света".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Навръх Коледа: Кей Нишикори вдигна пищна сватба (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | кей нишикори | любопитно | сватба

Коментари





Следвайте ни в Facebook