Най-после! Зверев каза своята версия за "побоищата" над Шарипова, вижте я

от в 20:53 на 13.11.2020
Калоян Пламенов

Александър Зверев няма търпение да започне участие на стартиращия финален "Мастърс", но за първи път директно коментира проблемите си с бившата си приятелка Олга Шарипова, която го обвини, че е насилник и я е пребивал.

През последните седмици Саша с половинчати думи коментираше случая, но не бе изобщо конкретен, както е сега. Този път той каза своето мнение по въпроса и отхвърли всички обвинения за побой.

"Ние сме тук за тенис, така че чакам да започнат мачовете. Напоследък обаче фокусът се измества доста често около случващото се извън пределите на корта", каза германецът.

"Често ме питат защо не отговарям на обвиненията. Истината е, че в нашите отношения имаше различни периоди, но няма нищо вярно в това, което тя е описала като обвинения към мен. Твърденията и са неоснователни и неверни".

"Просто не съм възпитан по този начин! Не съм такъв човек. Тъжно е, че история като тази може да повлияе негативно на тенис кариерата ми, както и на моя живот".

"Съжалявам, че фокусът се измести от спорта. Очаквам с нетърпение да играя в Лондон. Що се касае до обвиненията спрямо мен, аз ще продължавам да ги опровергавам", каза още той.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-после! Зверев каза своята версия за "побоищата" над Шарипова, вижте я Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | Олга Шарипова

Коментари





Следвайте ни в Facebook