Ново 20: Серина намекна, че може да играе на Аустрелиън Оупн

от в 17:13 на 04.09.2022
Калоян Соколов

Само малко повече от ден измина, откакто Серина Уилямс сложи край на своята легендарна кариера. Американката дълги години властваше на кортовете и приключи забележителния си спортен път с 23 титли от Големия шлем. По този начин тя остава на второто място по този показател в историята на тениса, нареждайки се веднага след Маргарет Корт, която има с един "мейджър" трофей повече.  40-годишната състезателка пък нямаше намерение да се сбогува скоропостижно с голямата сцена и постигна впечатляващи успехи, за да достигне до третия кръг на тазгодишния US Open. Особено стойностна беше победата на Уилямс над световната номер две Анет Контавейт, а впоследствие американката се бори в тричасов двубой с Айла Томлянович, ала в крайна сметка отстъпи и си взе трогателно сбогуване с феновете на препълнения "Артър Аш".

Изглежда обаче, че решението на Серина би могло да претърпи обрат, защото тя не беше категорично в отговора си на въпроса дали наистина я виждаме за последен път на корта, докато по-късно даде още по-сериозни знаци, че можем да я очакваме обратно в WTA Тура, съдейки по следното нейно изказване пред медиите:

"Не мога със сигурност да кажа, че това ще е последният ми турнир. Не мисля по този въпрос, но винаги съм обичала Австралия и преминах през много неща от миналия Уимбълдън досега" - заяви някогашната водачка в световната ранглиста.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ново 20: Серина намекна, че може да играе на Аустрелиън Оупн Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook