Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в търсене на място в основната схема в Куинс

от в 13:01 на 18.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров постави безметежен старт на тазгодишния си сезон на трева, постигайки повече от убедителен успех в първия квалификационен кръг на АТР 500 надпреварата в Куинс. Нашият сънародник надделя над Александър Вукич за по-малко от час игра, а днес му предстои да излезе за последния си двубой от пресявките в търсене на място в основната схема, като негов съперник ще бъде Артур Риндеркнеш.

Понастоящем французинът се намира на 85-а позиция в световната ранглиста, докато рекордното му класиране в кариерата е 42-рото място, до което достигна през есента на миналата година. Резултатите му на трева дотук в кариерата не са особено впечатляващи, като той е постигал едва 2 победи в общо 6 изиграни срещи на тази настилка.

Днешният двубой между Димитров и Риндеркнеш ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и ще открие програмата за неделя на корт №5 в Лондон. Това означава, че началото на битката ще бъде поставено не преди 13:00 часа българско време, а вие отново ще можете да го наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в търсене на място в основната схема в Куинс Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook