Осака започна с победа защитата на титлата си в Индиън Уелс, Вожняцки отпадна

от в 09:42 на 10.03.2019
Калоян Пламенов

Японката Наоми Осака започна с победа защитата на титлата си в Индиън Уелс, след като надделя над Кристина Младенович след 6:3, 6:4 в среща от втория кръг на турнира. Лидерката в световната ранглиста така постигна втора победа от общо три мача над тази противничка.

В следващия кръг тя ще се изправи срещу представителката на домакините Даниел Колинс, която се справи с белгийката Кирстен Флипкенс. 

Лидерката в световната ранглиста проби в шестия гейм на първия сет и това се оказа достатъчно за нея, за да спечели частта, а във втория сет тя поведе с два пробива и 5:2 гейма. След това обаче французойката върна един от пробивите, но нямаше сили да върне и втория, и така загуби мача.

Каролина Вожняцки отпадна доста изненадващо още след първия си мач в турнира. Рускинята Екатерина Александрова я надви след 7:5, 2:6, 7:5. Това на практика показва, че очевидно артрита от който страда Каро определено не и позволява да играе на така нужното високо ниво, а лошото е, че за това заболяване няма лечение и е доживотно.

Каролина Плишкова пък продължава напред след успех с обрат над Мисаки Дои от Япония след 6:7(4), 6:1, 6:1 и в следващия кръг чехкинята ще срещне белгийката Исалин Бонавентуре, която доста изненадващо обърна Дона Векич.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака започна с победа защитата на титлата си в Индиън Уелс, Вожняцки отпадна Калоян Пламенов
Теми:  
наоми осака | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook