От турнира на Тийм не изключват възможността Гришо и Чорич да играят

от в 15:52 на 22.06.2020
Димитър Беловски

Организаторите на турнира Thiem’s 7 забавиха продажбата на билетите, която трябваше да започне от днес. Не се изключва и възможността Григор Димитров и Борна Чорич също да играят.

„Ако Григор Димитров и Борна Чорич дадат отрицателни проби след 14 дни под домашна карантина, няма да ги спрем да участват в надпреварата в Кицбюел“, написаха в официалния сайт на надпреварата. Мениджърските екипи на двамата ще имат право да решат дали Гришо и Чорич да играят.

Демонстративният турнир, чийто домакин е Доминик Тийм ще се проведе в Кицбюел между 7 и 11 юли.

В петък се разбра, че Григор ще се включи в надпреварата, но вчера Гришо призна, че е заразен с коронавирус. Днес се разбра, че и Борна Чорич е носител на заразата. Чорич също е един от участниците в Thiem’s 7.

Ако Димитров и Чорич не участват в надпреварата, местата им ще бъдат заети, но все още не е решено от кои тенисисти.

Организаторите подчертават, че всички тенисисти заедно с придружаващите им лица „ще се тестват без изключение след пристигането им в Кицбюел“.

Междувременно от днес трябваше да започне продажбата на билетите. Това обаче не стана, като организаторите обявиха, че ще забавят продажбата им и ще ги пуснат утре вместо днес.

В надпреварата ще участват още Денис Новак, Гаел Монфис, Матео Беретини, Андрей Рубльов, Карен Хачанов и Доминик Тийм.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Please note that the start of the offical ticket sale for THIEMs7 presented @soccercoin.official has been postponed until tomorrow, Tuesday 23rd (10 a.m. CEST). . . . info #update ticket sale postponed tennisisback thiems7 exhibition tennis tournament kitzbühel tyrol austria

Публикация, споделена от Generali Open Kitzbühel (@generaliopen) на


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От турнира на Тийм не изключват възможността Гришо и Чорич да играят Димитър Беловски
Теми:  
григор димитров | доминик тийм | коронавирус

Коментари





Следвайте ни в Facebook