"Помислих, че съм сгрешил корта": Джокович за пълните трибуни на тренировката му в Синсинати

от в 14:03 на 15.08.2023
Мирела Николова

Новак Джокович се завърна на Мастърса в Синсинати 3 години след последното си участие в турнира през 2020-а, когато завоюва трофея за втори път в кариерата си. В неделния ден 23-кратният шампион от Шлема проведе първата си тренировка в Охайо на корт Grandstand, а по трибуните нямаше нито едно свободно място. На пресконференцията си след това сърбинът, който през годините невинаги се е радвал на особена подкрепа от страна на публиката, се пошегува с големия интерес към себе си в Синсинати, споделяйки как не е могъл да повярва, че всички тези зрители са дошли за него.

"Честно казано, беше невероятно. Дори се пошегувах с моя треньор и го попитах дали всъщност сме на правилното място, защото помислих, че на същия корт има планиран официален двубой и всички тези хора са се струпали в очакване на неговото начало. Беше наистина страхотно. Изключително съм благодарен на феновете, които дойдоха да наблюдават моята тренировка. 

Изпитвал съм подобна атмосфера и на други надпревари по света, хората бяха истински въвлечени в случващото се на корта. Както съм споменавал и преди, имаше и много малки деца, което винаги е удоволствие да видя. Това ме изпълва с допълнителна доза мотивация да дам най-доброто от себе си в надпреварата", сподели бившият №1 в света, който в първия кръг ще се изправи срещу Алехандро Давидович Фокина или Томас Мартин Етчевери.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Помислих, че съм сгрешил корта": Джокович за пълните трибуни на тренировката му в Синсинати Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook