Притеснително: Надал постави участието си на Australian Open под въпрос

от в 11:16 на 19.12.2021
Диана Андреева

Рафаел Надал направи своето голямо завръщане на корта през тази седмица, след като бе отсъствал в продължение на повече от 100 дни. Испанецът обнадежди своите почитатели с новината, че ще застане под светлината на прожекторите още преди началото на 2022-а, с участието си на демонстративния турнира Mubadala World Tennis Championships, но резултатите му в надпреварата далеч не бяха такива, каквито всички очакваха.  

След края на втория си двубой в турнира, който също завърши със загуба на сметката на Надал, Матадорът сподели в интервю, че участието му на Australian Open 2022 през идния месец е поставено под въпрос. Самият испанец все още не е убеден, че ще се включи в австралийките турнири в началото на новия сезон, а повече по темата разказа самият той в интервю, което можете да намерите тук: 

"Трябва да обсъдя ситуацията с моя отбор, преди да взема крайното решение. Не мога да гарантирам на 100%, че ще участвам на Australian Open 2022. Планирам да пътувам за Австралия и да дам всичко от себе си на корта. Това е моята цел, но не мога да бъда напълно убеден, че ще се случи, защото първо трябва да разбера в какво състояние се намира тялото ми след тези няколко по-натоварени дни. 

Разполагам с достатъчно време, в което да обмисля решението си. Ще обмислим вниманелно ситуцаията. Със сигурност по време на участието ми в Абу Даби не се намирах в отлична форма, но трябваше да докажа, че отново съм способен да се съревновавам с най-добрите играчи. Предстои ми усърдна работа в следващите седмици." - завърши Надал.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Притеснително: Надал постави участието си на Australian Open под въпрос Диана Андреева
Теми:  
australian open | australian open новини | Аустрелиън Оупън 2022 | надал | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook