Програма за четвъртък: Григор Димитров отново на корта в удобно за гледане време

от в 12:09 на 18.01.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече е единственият останал български представител на Откритото първенство на Австралия и през утрешния ден отново предстои да го видим на корта. Във вторник той откри кампанията си с трисетова победа над Аслан Карацев, като по този начин си осигури място във втория кръг, където му предстои да се изправи срещу четвъртата ракета на Сърбия Ласло Джере.

В момента представителят на западната ни съседка се намира на 68-ата позиция в световната ранглиста, като върховото му класиране е №27, постигнато в средата на 2019-а година. Именно от този период датират и най-големите постижения на сърбина, който може да се похвали с две АТР титли, всяка от които спечелена на червена настилка - в Рио де Жанейро (2019) и в Сардиния (2020).

Предстоящият двубой между Димитров и Джере, който ще бъде и първи в историята на тяхното съперничество, е поставен под номер четири в програмата за четвъртък на корт "1573 Arena", което означава, че очакваното му начало е не преди 08:00 часа българско време.

Програма за корт "1573 Arena" (начало 02:00 часа):

1. мач на двойки

2. Бен Шелтън - Николас Джари

3. Юлия Путинцева - Каролина Плишкова

4. Григор Димитров - Ласло Джере


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за четвъртък: Григор Димитров отново на корта в удобно за гледане време Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | бгтенис | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook