Програма за четвъртък: Григор и Рубльов в първи мач на централния корт във Виена

от в 18:25 на 26.10.2022
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров се намираше в негативна серия от три поредни поражения, но във вторник успя да сложи край, постигайки убедителен успех в последователни части над световния №66 Тиаго Монтейро на старта на турнира във Виена. Българинът демонстрира изключително солидно представяне във всеки един аспект от играта и без да позволи на противника да достигне до възможност за пробив, си осигури място във втория етап, където обаче го очаква далеч по-сериозно препятствие в лицето на осмия в света Андрей Рубльов.

До този момент двамата играчи са се изправяли един срещу друг общо пет пъти, като в три от тях победата е била на страната на руснака. Всеки един от двубоите се е състоял на твърди кортове, като при единствения мач помежду им в зала - на турнира в Ротердам през 2018 г., нашето момче записва категорична победа. Последният сблъсък между тях датира от средата на март по-рано през този сезон, когато в среща от четвъртфиналите на Мастърса в Индиън Уелс световният №8 успя да наложи волята си в два сета.

Предстоящият двубой между Димитров и Рубльов ще се проведе в четвъртък и ще открие програмата на централния корт. Това означава, че началото на мача помежду им ще бъде поставено в точно 15:00 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да проследите изявите на нашия сънародник пряко на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

Централен корт (начало 15:00 часа):

1. Григор Димитров - Андрей Рубльов

2. Даниил Медведев/Николоз Басилашвили - Доминик Тийм

3. Франсиско Серундоло - Яник Синер

4. Борна Чорич - Стефанос Циципас


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за четвъртък: Григор и Рубльов в първи мач на централния корт във Виена Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | виена | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook