Програма за понеделник: Григор Димитров открива участието си във Вашингтон

от в 12:11 на 31.07.2023
Мирела Николова

Григор Димитров ще открие участието си във Вашингтон с двубой на двойки в понеделник. Българинът, който за последно игра на Уимбълдън, предстои да се завърне на корта през настоящата седмица, за да се включи в турнира в американската столица, който ще бъде първият от серията надпревари на твърда настилка в САЩ в календара на родния ни представител.

Освен в състезанието на сингъл, през този сезон първата ни ракета ще се включи и в турнира по двойки във Вашингтон, където ще си партнира заедно с Никола Маю, който е бивш №1 при тандемите и може да се похвали със спечелването на 5 титли от Големия шлем. Най-добрият ни тенисист и френският ветеран ще обединят сили за втори път от началото на годината, след като през февруари играха рамо до рамо на турнира в Ротердам, където записаха една победа и една загуба.

На старта във Вашингтон Димитров и Маю ще се изправят срещу специалистите на двойки Джейми Мъри и Майкъл Винъс, които през този сезон завоюваха три трофея заедно. Предстоящият сблъсък помежду им е трети в програмата на корт №4 за понеделник, което означава, че очакваното му начало е не преди 22:00 часа българско време.

Корт №4 (начало 19:00 часа):

1. Мию Като/Алдила Сутиади - Людмила Киченок/Надя Киченок

2. Максим Креси - Александър Шевченко

3. Григор Димитров/Никола Маю - Джейми Мъри/Майкъл Винъс

4. Максимо Гонзалес/Андрес Молтени - Робин Хаасе/Никола Мектич

5. Шинтаро Мочизуки - Грегоар Барер

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за понеделник: Григор Димитров открива участието си във Вашингтон Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | вашингтон | григор димитров | Двойки | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook