Програмата в Мелбърн: Григор излиза в битка за място във финала!

от в 13:33 на 07.01.2022
Диана Андреева

Григор Димитров започва 2022-ра с участие на ATP 250 събитието в Мелбърн. До моменга първата ракета на страната ни вече има зад гърба си две победи, а това му осигури място сред последните четирима в надпреварата. Но дали Григор ще успее да се класира за първи финал от 2018 година насам, или ще остане на крачка от заключителния етап ще разберем през утрешния съботен ден.

Съперник на българина ще бъде Максим Креси, който направи истински подвиг, тръгвайки от квалификациите и достигайки до полуфиналната фаза, като по пътя си пречупи съпротивата на втория поставен Райли Опелка. До този момент Димитров и Креси не са се срещали помежду си в официален мач, но това, в което можем да бъдем сигурни, е, че най-добрия ни тенисист го очаква сблъсък с изключително мощен и ръстов тенисист.

Двубоят е трети в програмата на централния корт Род Лейвър Арена, като се очаква да започне не преди 5:30 часа българско време, а същевременно в игра ще видим и бившия водач на световната ранглиста Рафаел Надал, чийто мач е последен на същия терен утре. Ето и пълната програма за деня:

Род Лейвър Арена (начало 2:00 българско време):

Аманда Анисимова - Дария Касаткина 

Симона Халеп - Кинвен Жен

Григор Димитров - Максим Креси (не преди 5:30 часа българско време)

Наоми Осака - Вероника Кудерметова (не преди 10:00 часа българско време)

Рафаел Надал - Емил Русуувори

Пълният график можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Мелбърн: Григор излиза в битка за място във финала! Диана Андреева
Теми:  
атп мелбърн | григор | григор димитров | димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook