Програмата в Шанхай: Ето кога ще стартира суперсблъсъка между Григор и Алкарас

от в 14:30 на 10.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров демонстрира много силна форма от началото на азиатското турне и заслужено се класира за 1/8-финалите в Шанхай, записвайки последователни победи на трети пореден турнир. Най-добрият български тенисист даде сериозна заявка, след като през вчерашния ден надигра 13-ия поставен Карен Хачанов , но утре му поредстои да срещне един още по-корав съперник, защото го очаква сблъсък с водача в основната схема - Карлос Алкарас.

Досега Димитров е загубил всеки един от трите си мача с доскорошния номер едно, като не е печелил нито един сет срещу него, само че се представя по-добре във всеки следващ сблъсък и няма как да бъде отписван с оглед на отличната форма, в която се намира към момента.

Алкарас пък имаше много тежка битка с Даниел Еванс и също трябваше да покаже тенис от най-висока класа, за да надвие шампиона от Вашингтон, така че наглед ни очаква да наблюдаваме страхотно шоу, а домакините очаквано са поставили сблъсъка между двамата във вечерната сесия.

Срещата между Григор и топ поставения ще стартира малко след 13:30 часа българско време и отново ще имате опцията да я наблюдавате на линковете в нашия сайт.

Програмата за сряда в Шанхай (започват не преди 07:30 часа)

1. Николас Джари - Диего Шварцман 

2. Уго Юмбер - Джей Джей Уулд

3. Григор Димитров - Карлос Алкарас (не преди 13:30 часа)

4. Томи Пол - Андрей Рубльов

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Шанхай: Ето кога ще стартира суперсблъсъка между Григор и Алкарас Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | карлос алкарас | програма | шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook