Програмата за ATP финалите: Зрелището Джокович - Синер; Циципас и Руне в мач за оцеляване

от в 13:25 на 14.11.2023
Калоян Соколов

Третият ден от ATP финалите обещава да бъде повече от вълнуващ, защото ще бъдат изиграни вторите двубои от "Зелената група" и има немалка вероятност още днес да стане ясно името на първия полуфиналист в Торино. 

Тази възможност има Яник Синер, който със сигурност ще намери място във финалната четворка, ако се справи със съпротивата на световния номер едно Новак Джокович, което досега не му се е отдавало. В момента обаче местният любимец играе най-добрия си тенис някога, докато сърбинът изпитваше известни физически проблеми в мача си с Холгер Руне и освен това вече си осигури първото място в края на сезона. 

Всичко това навежда на мисълта, че младокът може да се надява на дебютен триумф над 24-кратния "мейджър" носител, но макар евентуално поражение да не бъде фатално за Джокович, то той със сигурност ще се бори с всички сили за победата.

Стефанос Циципас и Холгер Руне пък вече нямат никакво място за отстъпление и битката между тях е с огромно значение за развитието на групата, защото загубилият почти сигурно ще напусне състезанието. Световният номер 6 и датчанинът допуснаха поражения в първите си мачове на надпреварата и сега те са задължени да се поправят, ако искат да запазят шансовете си за класиране в следващата фаза на финалите.

Програмата за вторник в Торино (стартират не преди 13:00 часа)

1. Сантиаго Гонзалес / Едуар-Роже Васлен - Максимо Гонзалес / Андреас Молтени

2. Стефанос Циципас - Холгер Руне (не преди 15:30 часа)

3. Иван Додих / Остин Крайчек - Марсел Гранойерс / Орасио Себайос (не преди 19:30 часа)

4. Новак Джокович - Яник Синер (не преди 22:00 часа)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за ATP финалите: Зрелището Джокович - Синер; Циципас и Руне в мач за оцеляване Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals | новак джокович | програма | стефанос циципас | холгер руне | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook