Пълна доминация: Отличен Лазаров доближи България на крачка от успеха над Парагвай!

от в 19:26 на 04.03.2022
Владислав Риждов

Александър Лазаров довърши започнатото и донесе на България втори успех в мачовете на сингъл в двубоя на националите ни срещу Парагвай от Световна група ll на Купа "Дейвис". Алекс показа отличен тенис и не остави шансове на председателя на "гуараните" Даниел Адолфо Вайехо, надигравайки го с 6:4 6:1.

Двамата откриха двубоя с бързи сервис геймове, преди да дойде моментът на родния ни състезател бързо да си извоюва лидерската позиция в сета. Алекс уверено затвърди направения брейк за 4:1, но моментен спад в играта на Лазаров върна надеждите на Вайехо, който възстанови за 4:4. В последните геймове от частта обаче втората ни ракета демонстрира класата си и спечели два последователни гейма, за да запише първия сет срещу името си.

В началото на втората част двамата изпитаха леки колебания от линията за сервис и последва серия от три последователни пробива, след която Лазаров излезе напред с 3:1. От този момент нататък родният ни национал показа отличен тенис, лишавайки младия си съперник от каквито и да е шансове, пред уверено да подпечата втората победа на България за днешния ден.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пълна доминация: Отличен Лазаров доближи България на крачка от успеха над Парагвай! Владислав Риждов
Теми:  
александър лазаров | бг тенис | българия-парагвай | даниел вайехо | купа дейвис

Коментари





Следвайте ни в Facebook