Рафа: Не само ще играя в Мелбърн, но и ще се боря до край за трофея

от в 08:03 на 06.01.2019
Калоян Пламенов

Рафаел Надал се чувства уверен преди първия турнир от "Големия шлем" за годината. И макар да претърпя операция на крака преди два месеца и да се отказа от турнира в Бризбейн заради болки в бедрото, испанецът е готов да се бори за трофея на Откритото първенство на Австралия.

"Надявам се, че ще спечеля първия турнир от "Шлема" за годината. Това винаги ми е надеждата", обяви 32-годишният испанец на въпрос какви са очакванията му за предстоящата надпревара в Мелбърн, която стартира на 14-и януари.

"Усещам, че играя тенис на едно добро ниво. Това е, което мога да ви кажа. Освен това мотивацията ми да играя и да печеля титли все още е на изключително високо ниво. Жаден съм да постигам още и още успехи". 

"За съжаление плановете ми се провалиха за края на миналия сезон и в крайна сметка се наложи да се оперирам, но не си ги избираш сам тези неща. Понякога се случват такива работи, все пак това е професионален спорт и има контузии".

"Вярвам обаче, че ще бъда на 100% готов за Мелбърн и не само, че ще играя, но и ще се боря за трофея", каза още испанският тенисист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рафа: Не само ще играя в Мелбърн, но и ще се боря до край за трофея Калоян Пламенов
Теми:  
открито първенство на австралия | рафаел надал | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook