Слаб Кузманов не успя да премине квалификациите в Италия

от в 13:27 на 03.05.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов допусна двусетово поражение във втория квалификационен кръг на Challenger в Италия. Българският тенисист остана на крачка от основната схема на надпреварата след като отстъпи с 6:4 6:2 на световния номер 330 Виктор Галович. Мико отсъстваше от корта известно време полади травма в областта на десния лакът, а видимо втората ни ракета все още не може да намери своя ритъм. 

Кузманов бе ефективен на сервис, а ударите му бяха доста агресивни, но неразумен на моменти, българският тенисист често не успяваше да вкара топката в очертанията на корта, а това беше и причината в крайна сметка да отстъпи. Двамата до момента не се бяха срещали, а първият мач помежду им класира Галович за участие в основната схема на турнир от тази категория за първи път от близо пет месеца. 

Мачът започна равностойно, но седмия поставен в надпреварата Кузманов започна да допуска немалко грешки от основна линия. Макар че съумя да възвърне допуснатия брейк, Мико за втори път не успя да спечели подаването си, което доведе и да загуба на първия сет. По време на втората част Галович бе категоричен и без да оставя никакви шансове на своя противник, се поздрави с победа. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Слаб Кузманов не успя да премине квалификациите в Италия Диана Андреева
Теми:  
димитър кузманов | кузманов | тенис бг димитър кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook