Рубльов за завръщането на Надал: Чувствах се по-свободен, докато го нямаше

от в 13:55 на 18.12.2023
Мартин Вичев

Андрей Рубльов наскоро коментира така чаканото завръщане на Рафаел Надал на корта, като сподели повече от любопитно мнение по въпроса. Московчанинът, който в преките сблъсъци срещу Матадора е с 2-1 победи пасив, заяви шеговито, че се е чувствал свободен, докато испанецът се е възстановявал от контузията си.

„Щастлив съм за него, че най-накрая се завърна. Но очевидно като състезател чувствам повече свобода, когато той не е тук“ споделя Рубльов

Въпреки това, руснакът вярва, че завръщането на Рафа ще бъде от полза за спорта и ще предизвика интереса в повечето любители на тениса. Шампионът от Мастърса в Монте Карло очаква най-вече сблъсъците на 14-кратния шампион от Ролан Гарос с Новак Джокович.

„За тениса е страхотно, че се завърна. Той ще върне много зрители, много последователи, особено съперничеството между него и Новак (Джокович) отново ще привлече много внимание към тениса. Така че е удивително, че той се върна", каза руснакът.

Кралят на клея ще направи така дългоочакваното си завръщане на турнира в Бризбейн, който започва на 31 декември, а там компания ще му прави и най-добрият български тенисист Григор Димитров. Андрей Рубльов пък на свой ред ще открие сезона си с участие на турнира от сериите АТП 250 в Хонг Конг, където е топ поставен и ще търси 15-а титла в кариерата си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов за завръщането на Надал: Чувствах се по-свободен, докато го нямаше Мартин Вичев
Теми:  
андрей рубльов | бризбейн | рафаел надал | хонг конг

Коментари





Следвайте ни в Facebook