Serbia Open: Тийм и Монфис се присъединяват към Джокович в Белград!

от в 14:16 на 15.03.2022
Мирела Николова

Надпреварата от категория АТР 250 в Белград се завърна в календара на АТР през миналия сезон, когато шампион стана Матео Беретини. Тази година Тенис център "Новак" отново ще бъде домакин на Serbia Open, който ще се състои в седмицата между 18 и 24 април и отново ще привлече погледите на тенис почитателите. Още отпреди месец бе напълно сигурно, че Новак Джокович ще се включи в надпреварата, а днес бе публикуван и официалният банер за турнира, който потвърждава заявките за участие на някои от най-големите имена в световния тенис елит.

Един от състезателите, които са изявили желание да бъдат част от надпреварата в сръбската столица, е Доминик Тийм, който не е излизал на корта в официален мач от турнира на трева в Майорка през юни 2021 г., когато получи контузия в китката, непозволяваща му да се завърне в Тура вече девет месеца. Той бе в списъка със заявените участници на Мастърсите в САЩ, но впоследствие съобщи, че се нуждае от повече време за възстановяване и ще можем да го очакваме в игра на турнирите на клей в Европа.

Друг играч, който планира да участва в надпреварата в Белград, е любимецът на публиката Гаел Монфис, който демонстрира чудесна форма от началото на годината и през вчерашния ден елиминира световния №1 Даниил Медведев. Феновете на тениса в Сърбия ще имат възможността да наблюдават на живо изявите на още двама представители на топ 30, а именно Карен Хачанов и Кристиан Гарин.

Публика ще бъде допускана във всеки един ден от турнира, а билетите ще бъдат в продажба от 17 март.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Serbia Open: Тийм и Монфис се присъединяват към Джокович в Белград! Мирела Николова
Теми:  
atp | белград | гаел монфис | доминик тийм | карен хачанов | кристиан гарин | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook