Серина: Направих нелепи грешки във втория сет, гладна съм за още трофеи

от в 12:54 на 03.09.2018
Калоян Пламенов

Серина Уилямс призна, че е имала сериозни трудности срещу естонката Кая Канепи по време на двубоя и от US Open, който спечели в три сета след 6:0, 4:6, 6:3, но все пак се надява да коригира неточностите в играта си за следващия двубой.

Двете се срещнаха в двубой от 1/8-финалите на турнира, а американката постигна поредната си победа на родна земя.

"Очевидно този мач не бе никак лесен за мен. След като загубих втория сет трябваше да променя изцяло стратегията си за мача, но е радващо, че все пак успях да постигна успеха и да продължа напред", обяви Серина след двубоя.

"Направих една или две критични грешки и това ми костваше втория сет. Ако не ги бях направила, тогава можех да спечеля мача и в два сета, а не да си усложнявам ситуацията".

"През втората част нивото ми на игра поспадна значително и както вече казах една или две точки направиха разликата по време на сета. За мое щастие обаче не усетих голям натиск и си свърших работата".

"Годините не ми тежат, но никога не съм мислела, че ще играя толкова дълго. Желанието ми за трофеи изобщо не е намаляло, напротив. Искам да спечеля колкото се може повече титли до края на кариерата ми".

"В момента се чувствам страхотно, а фактът, че станах майка, ме промени в положителен план". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Направих нелепи грешки във втория сет, гладна съм за още трофеи Калоян Пламенов
Теми:  
us open | открито първенство на сащ | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook