Изненадата в Маями Серундоло: Този турнир ще промени коренно живота ми

от в 12:36 на 31.03.2022
Диана Андреева

Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Маями предложи неочаквани развръзки на част от срещите, а безспорно най-голямата изненада е рейдът на световния номер 103 Франсиско Серундоло. Той започна представянето си от пресявките, дебютира в основната схема на АТР 1000 събитие, преди да шокира четирима поставени състезатели, включително защитаващия финалист Яник Синер, по пътя към полуфиналите. 

Вчерашният успех на Серундоло в четвъртфиналната фаза в Маями настъпи след едва 22 минути игра, тъй като неговият съперник Синер се оттегли. В последвалото си интервю на корта южноамериканецът не прикри радостта си, а ето какво точно сподели той: 

"През последните дни тренирах с Яник Синер и не съм забелязал да има никакви физически проблеми. Съжалявам, че мачът приключи по този начин, но от друга страна победата означава изключително много за мен. Това са постиженията, за които винаги съм мечтал. За първи път в своята кариера ще бъда на Мастърс полуфинал, а доколкото разбрах, от следващата седмица ще бъда в топ 50 на световната ранглистата. Този турнир ще промени коренно живота ми". - сподели той. 

Източник: Sportskeeda


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изненадата в Маями Серундоло: Този турнир ще промени коренно живота ми Диана Андреева
Теми:  
atp | маями | франсиско серундоло | франсиско черундоло

Коментари





Следвайте ни в Facebook