Шампионът Циципас: Това е най-добрата седмица в живота ми

от в 17:44 на 18.04.2021
Калоян Соколов

Стефанос Циципас спечели първата си Мастърс титла в своята кариера, след като триумфира на надпреварата в Монте Карло, в която надделя над Андрей Рубльов на финала и по този начин завоюва дебютен трофей за сезон 2021. Гъркът беше изключително емоционален по време на награждаването, а ето какво точно сподели шампионът:

"Първо искам да поздравя Андрей за силното му представяне. Знам колко трудно е да загубиш подбен мач, защото съм бил в същата позиция, но искам да ти напомня какъв невероятен атлет си и колко страхотни двубои сме изиграли помежду си. Познаваме се още от деца и сега играем играем на най-големите сцени в спорта, което е трудно за вярване. Надявам се за в бъдеще заедно да спечелим още значими титли и да спомагаме за развитието на тениса.

Това е най-добрата седмица в живота ми и в момента преливам от емоции. Посещавам този турнир още от 6-годишен и винаги се завръщам с удовлоствие. Гледал съм битките между Роджър и Рафа, като това е първата тенис надпревара, която имах шанса да наблюавам на живо. Може би това е било някакъв вид предзнаменование, което прави случилото се още по-специално. Клеят е моята любима настилка и просто нямаше как да започна сезона на червени кортове по по-добър начин" - заключи щастливият победител.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионът Циципас: Това е най-добрата седмица в живота ми Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервю | монте карло | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook