Станаха ясни евентуалните съперници на българите в Анталия (пълен жребий)

от в 15:15 на 05.01.2021
Калоян Соколов

Квалификациите на АТП надпреварата в Анталия трябваше да стартира днес, но лошите атомсферни условия не позволиха това да се случи и срещите бяха изместени за утрешния ден. Все пак турнирът не бе изцяло лишен от интересни събития в последните часове, тъй като жребият за основната схема беше изтеглен и вече има яснота къде биха могли да попаднат нашите момчета, ако съумеят да прескочат пресявките.

Първи поставен е Матео Беретини, който открива участието си с двубой срещу квалификант, а на четвъртфиналите той би могъл да премери сили с винаги непредсказуемия Александър Бублик. Във финалната четворка пък е възможно да станем свидетели на италианско дерби между Беретини и Фонини, само че по-опитният от двамата сънаордници ще трябва първо да преодолее съпротивата на играчи от ранга на Жереми Шарди и Ян-Ленард Щруф.

В долната половина най-високо класираният състезател е Давид Гофен, който ще има нелеката задача да се изправи срещу Пиер-Юг Ербер още на старта. Най-вероятен опонент на белгиеца във финалната осмица пък се очертава да бъде младока Миомир Кецманович, докато в спор за място на финала той ще трябва да премери сили с Алекс Де Минор в един потенциален сблъсък на двама от най-бързоногите тенисисти в Тура.

Ето я и пълната схема на надпреварата в Анталия:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Станаха ясни евентуалните съперници на българите в Анталия (пълен жребий) Калоян Соколов
Теми:  
atp | анталия | жребий

Коментари





Следвайте ни в Facebook