Стефанос Циципас: Мислех, че отменянето на Уимбълдън е било първоаприлска шега

от в 13:20 на 03.04.2020
Петър Колев


Гръцката тенис звезда Стефанос Циципас сподели, че си е помислил, че отменянето на Уимбълдън е било просто една първоаприлска шега. В сряда организаторите на Уимбълдън обявиха отмяната на турнира заради пандемията от коронавирус. "Легнах си с мисълта, че всичко това е просто една лоша първоаприлска шега, но на следващия ден се събудих и разбрах, че Уимбълдън наистина е отменен", написа Циципас в акаунта си в Twitter.

https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1245670972188962817

"Ще ми липсва това специално събитие и вече нямам търпения за 2021 г. Останете вкъщи и не полудявайте, бъдете здравомислещи!" В своето изявление, организаторите на Уимъблдън подчертаха факта, че здравето и безопасността на всички остава приоритет №1 за тях. 134-тото издание на турнира ще бъде проведено между 28 юни и 11 юли през 2021 г.

Циципас, който е №6 в световната ранглиста, направи своя дебют на Уимъбълдън през 2017 г. Гъркът достигна до осминафиналите на Уимбълдън през 2018 г., но другите му две участия на Шампионата на свещената трева разочароващо за него завършиха още в първи кръг.

NextGenATP Tsitsipas Makes Grand Slam History | ATP Tour | Tennis

Бившият световен №5 Циципас все пак има добри спомени от Лондон, тъй като там той се поздрави с огромен успех в края на миналата година, когато победи Доминик Тийм на финала на Nitto ATP Finals, за да завоюва най-голямата титла в своята кариера.

Yunanistan bu çocuğu konuşuyor! Stefanos Tsitsipas... - (2/20)

Източник: USA Tennis World


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стефанос Циципас: Мислех, че отменянето на Уимбълдън е било първоаприлска шега Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook