"Стиснати са и се отнасят зле с нас" Рууд нападна организаторите в Маями

от в 11:55 на 24.03.2024
Калоян Соколов

Мастърс надпреварата в Маями несъмнено е една от най-грандиозните в календара на ATP и мнозина тенис специалисти я определят като един допълнителен турнир от Големия шлем. През 2019-та организаторите преместиха състезанието от Кей Бискейн в Маями Гардънс, където играчите могат да се почувстват като същински рок звезди, играейки на великолепния стадион "Хард Рок", който е дом на американския футболен гигант Маями Долфинс, а освен това приема множество звезди от музикалния бранш.

Въпреки привидния блясък около събитието, то изглежда не всичко е толкова розово под повърхността, за което сигнализира Каспър Рууд по време на вчерашния си мач от втория кръг с французина Лука Ван Аш. Световният номер осем се поздрави с успеха във въпросната среща, но вниманието му сякаш беше насочено по-скоро в друга посока и той не се поколеба да изкаже възмущението си от организацията на надпреварата, като главния съдия се оказа потърпевш от този гневен монолог на скандинавеца:

"Няма кърпи, няма студена вода и разполагаме само с един пластмасов стол за сядане по време на почивките. Това е някаква шега. И защо това е така? Защото турнирът е твърде стиснат, за да предложи нещо добро на играчите. Състезателите идваме тук всяка година, за да играем и да направим шоу за десетки хиляди зрители, а след това се отнасят с нас по този начин.

 Отидете в каравана, където няма нищо друго освен един пластмасов стол и ще добиете пълната картинка. Може би биха могли да донесат някакви кърпи и студена вода, за да ни създат известен комфорт. Знам, че вината не е твоя. Просто ти казвам колко са зле нещата и трябва да го отнесеш до човека, който отговаря за всичко това, защото нищо не се случва след оплакванията ни" - завърши тирадата на бившия финалист в турнира.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Стиснати са и се отнасят зле с нас" Рууд нападна организаторите в Маями Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | каспър рууд | любопитно | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook