Съдът се произнесе: Преследвачът на Радукану получи сериозна присъда

от в 11:51 на 25.02.2022
Диана Андреева

Титлата от US Open превърна Ема Радукану в едно от най-разпознаваемите лица в дамския тенис. Тинейджърката спечели сърцата на хората със своята усмивка и атрактивен стил на игра, но "любовта" на Амрит Магар е прекрачила границата на личното пространство и превърна последните 4 месеца в истински кошмар за Радукану и нейното семейство. В крайна сметка обаче сагата намери своя край с намесването на съда и Магар е получил ограничителна заповед за предстоящите пет години, както и 200 часа обществено полезен труд. 

Историята с Амрит Магар и шампионката от US Open започва в началото на месец ноември. Бившият разносвач на пица проследява британката до нейния дом, движейки се плътно зад нея в продължение на 37 километра. Той започва ежедневно да посещава къщата на семейство Радукану и се превъплъщава в различни роли, за да бъде възможно най-близо до Ема - градинар, доставчик и дори чистач. 

Притеснителните действия от страна на Амрит не приключват дотук. Той често изпраща любовни поеми до Радукану, носи й букети, а веднъж дори отмъкнал обувка от дома й като сувенир. Щом получила карта с маршрута от своята къща до апартамента на Матер, Радукану подала жалба в съда и в крайна сметка спечелила делото, а нейният преследвач получил строго наказание.

Източник: BBC


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Съдът се произнесе: Преследвачът на Радукану получи сериозна присъда Диана Андреева
Теми:  
wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook