"Съжалявам, но не съвсем": Джокович подписа тениската на Монфис след победата му над него

от в 18:48 на 18.08.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович записа пореден безметежен успех над Гаел Монфис и вече има 19 победи от също толкова двубои с французина. Както Анди Родик се пошегува, то рекордът на Джокович в двубоите с бившия номер шест, би могъл да пие алкохол свободно в почти целия свят.

Самият Монфис явно далеч не е приел навътре загубата с 3:6 2:6 и дори е дал своята тениска от мача на 23-кратния "мейджър" шампион, за да му я подпише. Ноле пък е демонстрирал характерното си чувство за хумор и не се е спрял единствено до поставянето на просто един автограф, тъй като е решил да изобрази числото 19 върху фланелката, напомняйки за предимството си в преките сблъсъци с "Ла Монф", а освен това е оставил надписа "съжалявам, но не съвсем".

"Не беше срещата, на която се надявах срещу най-великия тенисист на всички времена, но винаги е чест и удоволствие да се изправя срещу Новак. Въпреки всичко, то това си остава една позитивна седмица. Сега ми предстои почивка, за да бъда в оптимална форма за US Open. Благодаря много за невероятната подкрепа" - гласи постът на Монфис в социалните мрежи, в който фигурираше и кадър с подписаната от сърбина тениска.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Съжалявам, но не съвсем": Джокович подписа тениската на Монфис след победата му над него Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | любопитно | новак джокович | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook